Gjengen på Vestgrensa del 4

Hvem er dere menneskene som har klikket dere inn her hver dag i fire måneder uten å finne noe nytt? Jeg er imponert over tålmodigheten deres, og nå kommer forhåpentligvis innlegget dere har ventet på: del 4 av Vestgrensa-serien (her er del 1, del 2 og del 3).

skjermbilde-2017-02-03-kl-23-19-40

Jeg foreslår nei:)

skjermbilde-2016-11-30-kl-23-10-39skjermbilde-2016-12-05-kl-22-20-12

 Prøver å finne ut hvordan jeg kan bli venn med ekorn-personen, for dette er min humor.

 skjermbilde-2016-11-30-kl-23-14-49

 Jepp, rett ved inngangsdøren:) Den som vi går inn og ut hver dag. Der er det en container som det står “GLASS” på. Burde ikke være så vanskelig:)

 skjermbilde-2016-11-22-kl-19-14-01

Ja, kan du melda deg?

skjermbilde-2016-11-16-kl-22-35-09

 Gratis mat (gratisgratisgratis!) utenfor der jeg bor og så var jeg ikke hjemme?! Så dette på lesesalen noen timer etter at det ble lagt ut. Husker at jeg nesten var på gråten.

skjermbilde-2016-11-16-kl-22-33-44

 Ser det levende for meg. Vurdert å bli manusforfatter? PS: Tørk opp ølen før du støvsuger.

 skjermbilde-2016-11-30-kl-23-16-55

Litt usikker på hva det siktes til her. Kanskje at livet skjer og at det kan føles så utrolig overveldende, for hva skal man gjøre liksom, man sitter her og aner ikke hva man skal bli, føler seg som en i mengden, finner ikke kjærligheten, tviler på om man tar de rette valgene, identitetskrise, osv.

Eller siktes det til at verden holder på å gå under med Trump osv.? Skjønner forvirringen og behovet for litt oppklaring, i så fall.

Men det mest sannsynlige er vel kanskje at det siktes til at dette innlegget er det siste som kommer til å bli publisert på denne bloggen? For det tror jeg at det er, faktisk.

Takk for meg.

Advertisements

2 thoughts on “Gjengen på Vestgrensa del 4

  1. Heisann!
    Jeg kom over bloggen din da jeg googla “estetiske stuider UiO blogg” for å se om noen hadde skrevet litt om hva studiet inneholder. Eller, jeg fikk opp bloggen til Stine Friis og bloggposten hvor man presenterte seg selv, og da du skrev at du studerte estetiske studier klikka jeg meg videre inn her! Så, jeg tenkte å gjøre det samme her som du gjorde i kommentarfeltet til Stine: Lyst til å ta en kaffe en dag?
    Kort fortalt så er jeg 22 år, går siste semester på musikaldans-utdanninga på Bårdar Akademiet, skal søke meg inn på estetiske studier til høsten, lurer litt på både oppbygginga av studiet og innholdet og syns det er det er like greit (og hyggeligere) å slå av en prat istedenfor og sende mail – og i tillegg virker du som en veldig ålreit person, så tenkte at det hadde vært interessant å høre om studiet fra en student sitt perspektiv og ikke bare nettsidene til UiO.
    Bare å sende meg en mail om du har lyst til å si hei en dag 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s